Hvem vi er

Vi er Norwegian Camper AS, og vår nettstedsadresse er: https://www.norwegiancamper.no

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for blant annet å ha en statistikk over bruk av denne siden. Om du ikke gir samtykke brukes ingen informasjonskapsler.

Google

Vi har informasjonskapsler fra Google for å analysere nettsiden og hvor godt den treffer behovet til de som besøker siden.

Meta

Vi har informasjonskapsler fra Facebook for å kunne tilpasse markedsføring via Meta sine sosiale medier.

Informasjon du gir til oss via skjema, epost eller andre steder

Dersom du sender inn en melding eller bestilling til oss via denne siden, vil dataene dine lagres i WordPress og i vårt epost-program. Om du bestiller noe fra oss, via denne siden eller på annen måte, vil vi opprette en ordre hvor dine opplysninger blir brukt og lagret, sånn at vi vet hvem vi kan ha oversikt over hvem som har kjøpt varer fra oss. Vi kan også bruke disse opplysningene til å sende faktura eller følge deg opp senere.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke opplysninger med andre enn de som er nødvendig for å utføre det du ber oss om. Dersom du bestiller noe fra oss vil vi kunne dele opplysninger om deg til de som hjelper oss med å få varen fraktet til deg.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

  • Kundeopplysninger: Dersom du er kunde hos oss lagrer vi informasjonen 3 år etter siste transaksjon.
  • Analysedata fra nettsiden: Dersom du har gitt samtykke til å lagre informasjonskapsler her på nettsiden vil vi lagre dataene i 2 år.
  • Nyhetsbrev: Om du har meldt deg på nyhetsbrev lagrer vi informasjonen om deg frem til du melder deg av nyhetsbrevet.
  • Bokføringsdata i forbindelse med kjøp: Om du har kjøpt noe av oss vil vi oppbevare faktura og personopplysninger på kjøpsbilag i 5 år, for å oppfylle krav til oss fra myndighetene.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Hvis du har gitt oss personopplysninger kan du be om å få utlevert hva vi har lagret. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.