Bestill din Norwegian Camper

Når du bestiller din Norwegian Camper tar vi kontakt med deg for å avtale levering og svare på alle spørsmål du måtte ha. Vi kan levere innen kort tid om du bestiller nå.

Prisen for Norwegian Camper er kun 164 000 kr inkl. mva (168 000 kr om du velger henger med brems). Da har du tilhenger, båt og soveplass, og er klar til å ta ut på tur!

Nedbetale over 5 år?

Om du vil kan du betale den over 5 år. Da betaler du 3 040 kr /mnd, inkl mva.

(Egenkapital 30 000 kr, nedbetalingstid 60 mnd, flytende nominell rente 9,65%, etableringsgebyr 3 274 kr, tinglysingsgebyr 1 847 kr, termingebyr 85 kr. Gebyrene er inkludert i månedsbeløpet).

Bestill her

Send inn skjemaet for å bestille. Om du har tilleggsønsker skriver du det i skjemaet. Vi kontakter deg for detaljer om levering og betaling.

Bestillingsskjema
Alle priser inkl mva. Frakt og registreringsavgift kommer i tillegg. Norwegian Camper leveres som standard i grå/aluminiumsfarge. Du får en telefon fra oss for å gjennomgå bestillingen og gjennomgå forventet leveringstid. Betaling skjer via faktura, før vi sender deg det du har bestilt.
Ditt navn
Din epostadresse
Ditt telefonnummer
Har du spørsmål eller kommentarer om bestillingen, eller om andre ting, skriv det her så hører du kjapt tilbake fra oss 🙂