Mini-campingvogn eller Norwegian Camper?

Par sitter ved Norwegian Camper med bålpanne. Foto.

Mange vurderer en mini-campingvogn, og mange av de er rett og slett veldig kule! Vi har sett litt på hva som er likhetene mellom en mini-campingvogn og Norwegian Camper, og hva som er ulikt.

Hva er likt mellom en mini-campingvogn og Norwegian Camper?

Hvor kjapt det er å legge seg i en behagelig seng når du kommer frem, og hvor enkelt du får parkert den er nok de to største likhetene mellom Norwegian Camper og en mini-campingvogn.

Kjapt å legge seg både i en mini-campingvogn og Norwegian Camper

Kjører du med en mini-campingvogn så er det i teorien bare å parkere, sørge for at den står stødig, og så kan du legge deg. Det samme er det med Norwegian Camper. I begge kommer du kjapt i seng – på behagelige madrasser og med dyne og pute om det er det du liker.

Du kan parkere en mini-campingvogn og Norwegian Camper selv om du har liten plass

Fordelen mange peker på med en mini-campingvogn er hvor enkelt det er å finne plass til å parkere. Du trenger ikke campingplassens største hjørneplass for å parkere en mini-campingvogn. Det samme er det med Norwegian Camper. Er du på en campinplass så kan du spørre etter den koseligste plassen de har – ikke den største. Og skal du overnatte i naturen eller langs veien er det nok av steder som har god nok plass til bilen din og hengeren bak.

La oss også se litt på hva som er ulikt mellom en mini-campingvogn og Norwegian Camper.

Hva er de største forskjellene mellom en mini-campingvogn og Norwegian Camper?

Kjøkkenet

De fleste mini-campingvogner har en dedikert plass til kjøkken, for eksempel på utsiden bak på campingvognen. I Norwegian Camper er det ikke kjøkken, men god nok plass til å ha med deg bålpanne og mini-kjøkken, så med bare litt mer rigg så har du det du trenger.

Du har båt!

Norwegian Camper som båt, ligger ved en strand.En mini-campingvogn er en campingvogn, og det er det. Mens når du drar på tur med Norwegian Camper så har du også med deg båt! Taket som holder deg tørr når du skal sove kan du enkelt ta av og snu opp-ned, så har du en stødig aluminiumsbåt du kan ro deg en tur med (eller kjøre med elmotoren om du ønsker)!

Norwegian Camper gir deg en tilhenger du kan bruke hele året

En av de store ulempene med en campingvogn er hva du skal gjøre med den når du ikke er på tur. Da står den bare å støver ned, ofte midt på tunet. Men Norwegian Camper er basert på at du bruker en vanlig tilhenger som soveplass. Og det betyr at når du ikke er på tur kan du bruke den som en helt vanlig tilhenger. Du kan frakte både det du selv og naboen trenger å flytte på!