Er Norwegian Camper et alternativ til combi-camp?

Combi-camp, også kalt Camp-Let, har mange fordeler for deg som ikke ønsker å dra rundt på en campingvogn, men heller ikke ønsker å sove nede på bakken i et telt. Mange husker nok tilbake med nostalgi til campingturer med combi-camp.

Hva er likt mellom en combi-camp og Norwegian Camper?

For deg som liker litt mer fleksibiltet, og gjerne også er mer interessert i naturen enn campingplassen, så er Norwegian Camper et veldig godt alternativ til combi-campen.

Par slapper av ved bål, ved sin Norwegian Camper.Både combi-camp og Norwegian Camper dras som en tilhenger

Alle som kan kjøre bil kan dra en Norwegian Camper. Den veier også så lite og er så areodynamisk at den passer godt for elbiler.

Du sover på en madrass – passe høyde over bakken

Noe vi alle kan like er å sove på en god madrass, og være ute i naturen uten å våkne og finne ut at det du sover i har blitt fuktig i løpet av natta. I Nowegian Camper sover du på en god madrass en halv meter eller så over bakken.

Det er altså noen liheter mellom en combi-camp og Norwegian Camper. Men i tillegg til dette så gir Norwegian Camper deg enda flere fordeler.

Hva får du ekstra når du kjøper en Norwegian Camper i stedet for en combi-camp?

Den er enklere å plassere

Norwegian Camper er basert på en liten tilhenger, i samme størrelse som en grei dobbeltseng. Så når du kommer til en lysning i skogen eller ved et vann, så har du stort sett alltid plass til å parkere den. Og du trenger ikke mer plass for å slå den enkelt opp og legge deg til å sove på en god madrass. Har du mer plass så kan du selvfølgelig slå opp fortelt og bre deg utover.

Du har båt!

Norwegian Camper som båt, ligger ved en strand.Taket på en combi-camp er del av konstruksjonen. Mens på Norwegian Camper er taket en lett aluminiumsbåt! Så når du camper ved en elv eller vann, så har du med deg en trygg båt som du kan fiske fra, eller ro over til andre siden av vannet for å gå deg en topptur der. I mellomtiden er sengen din godt beskyttet av presenningen som følger med.

Du har tilhenger du kan bruke hele året

Norwegian Camper er ikke bare noe du kan bruke når du er på tur. Den består nemlig av flere deler, og den delen du sover på er en vanlig tilhenger. Perfekt for å kjøre bort hageavfall, hente en haug med grus – eller frakte hjem alt du har handlet på IKEA-turen din.